Takip et

Haberler

Başvurular için son 24 saat!

tarihinde yayınlandı.

geronimo

HEMEN BAŞVURMAK İÇİN TIKLAYIN>>>

6 ay evvel pek sevdiğim blogger arkadaşlarımla jüriliğini yaptığımız Online Film Festivali’nin ikincisi geçtiğimiz Pazartesi günü başladı. Eğer bilmeyen kaldıysa kısaca konseptin hayali bir film yaratıp bize göndermek olduğunu söyleyeyim. Gelen başvurulardan 15’ini seçip yarışma filmi olarak değerlendiriyor ve aralarından en iyisinin sahibine de Oscar ödüllü filmlerin DVD’lerini gönderiyoruz. Artık başvuru sürecinde son 24 saate girdiğimiz için tekrardan bir hatırlatma yapmak istedim. Hala başvurmak için vaktiniz var. 16 Kasım 2014 Pazar, saat 23.59’a kadar 2. Online Film Festivali’ne katılabilirsiniz. Yalnız iki önemli kuralımızı hatırlatmam gerek diye düşünüyorum. Peki neydi onlar?

HEMEN BAŞVURMAK İÇİN TIKLAYIN>>>

  1. Geçtiğimiz festivalde ilk 15’e kalan yapımların yönetmenlerini kullanmanız yasak. Jim Jarmusch, Martin Scorsese, Tom Hooper, Woody Allen, David Cronenberg, Xavier Dolan, Park Chan-wook, Gaspar Noe, François Ozon, Gus Van Sant, Jane Campion, Asghar Farhadi, Richard Ayoade, Thomas Vinterberg ve Pedro Almodovar’ın yönetmen koltuğunda oturduğu başvurular geçersiz sayılacak.
  2. Aynı yönetmenle farklı iki başvuru olduğunda sadece birini değerlendirmeye alıyoruz. Yani değerlendirilmeden evvel bir ön elemeden geçiyorsunuz. O yüzden şu ana kadar gelen 30 başvuruda kullanılan yönetmenleri de sayayım istedim: Armando Iannucci, Richard Curtis, Alan Taylor, Taylor Hackford, Terrence Malick, Alexander Payne, Paolo Sorrentino, Jason Reitman, Nicolas Winding Refn, George Lucas, Ken Loach, Michel Gondry, Derek Cianfrance, Spike Jonze, Jeff Nichols, Yorgos Lanthimos, Lisa Cholodenko, Duncan Jones, Ron Howard, Andrew Dominik, Paul Feig, Noah Baumbauch, Sean Penn, Bong Joon-ho, Dardenne Kardeşler, Coen Kardeşler, Steven Spielberg, Paul Thomas Anderson, Steve McQueen ve Michael Haneke.

Herkese başarılar ve iyi şanslar!

HEMEN BAŞVURMAK İÇİN TIKLAYIN>>>

Devamını oku
Yorum Yapın

Yorum yazın...

Oscar Boy sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin