Takip et

Haberler

Nikki Glaser, 82. Altın Küre Ödülleri’ne ev sahipliği yapacak

tarihinde yayınlandı.

Nikki Glaser

Ünlü komedyen ve sunucu Nikki Glaser, 2025 Altın Küre Ödülleri’nde gecenin sunuculuğunu üstlenecek. Hollywood Yabancı Basın Birliği (HFPA), belli ki Jo Koy rezaletinden sonra doğru bir seçim yapmaya odaklanmış. Glaser da harika bir tercih açıkçası. Netflix’ten izleyebileceğiniz Tom Brady roastundaki başarısı aylarca konuşulmuş, sosyal medyanın da odağı olmuştu.

Oscar’ın sarhoş kardeşi, podcast buddym Seda’nın tanımıyla “akraba düğünü” kıvamında geçen Altın Küre, bu tür cüretkar komedyenleri ağırlayabilecek bir etkinlik biliyorsunuz ki. Daha evvel “Not Safe with Nikki Glaser” ve “FBOY Island” gibi programlarla tanınan komedyen de eminim Hollywood’un pay sahiplerine hadlerini bildirdiği şahane bir gece yaşatacaktır.

Glaser, sunuculuk göreviyle ilgili olarak, “Altın Küreler’de sahne almak büyük bir onur. Komedinin sınırlarını zorlamayı seviyorum ve bu geceyi izleyen herkesin eğleneceğini garanti edebilirim.” şeklinde konuşmuş. 82 Altın Küre Ödülleri, 5 Ocak’ta Beverly Hills’teki Beverly Hilton Hotel’de gerçekleşecek. Adayları ise 13 Aralık’ta öğreneceğiz.

Devamını oku
Yorum Yapın

Yorum yazın...

Oscar Boy sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin