Takip et

Haberler

Gotham’dan The Piano Lesson’a Toplu Performans Ödülü

tarihinde yayınlandı.

The Piano Lesson

The Piano Lesson

Denzel Washington’ın oğlu Malcolm Washington tarafından çekilen ve Netflix’te yayınlanacak The Piano Lesson‘ın oyuncu kadrosu, 2024 Gotham Ödülleri’nde En İyi Toplu Performans ödülü alacak. John David Washington, Samuel L. Jackson, Ray Fisher, Danielle Deadwyler, Michael Potts, Corey Hawkins ve Erykah Badu’dan oluşan kadro, 2 Aralık’ta düzenlenecek törende buluşacak ödülüyle. Bu sene 34. kez düzenlenecek ve New York’taki Cipriani Wall Street’te gerçekleşecek gala yemeğinde verilecek olan bu onura ilaveten, gecede takdim edilecek diğer ödüllerin adaylarını ne zaman öğreneceğimize dair ise henüz net bir bilgi yok.

Gotham’ın ilk kez 2005 yılında vermeye başladığı toplu performans ödülü 2014 itibarıyla aday belirlenmeden, kazananı özel olarak seçilen bir dala dönüştü. Fire Island, The Harder They Fall, The Trial of the Chicago 7, The Favourite, Mudbound, Moonlight, Spotlight ve Foxcatcher’dan sonra The Piano Lesson ödülle buluşacak. Bu arada Gotham’ın 2019 ve 2023 yıllarında herhangi bir filmin kadrosunu bu onura layık görmediğini de not düşeyim.

Gotham Film & Medya Enstitüsü İcra Direktörü Jeffrey Sharp, yaptığı açıklamada, The Piano Lesson için “August Wilson’ın eserinin çarpıcı bir uyarlaması, aile mirasına dair dokunaklı hikâyesini etkileyici sinematografik sanatıyla hayata geçiriyor.” dedi ve bu ödülün, filmdeki toplu performansın başarısını ve oyuncular arasındaki muazzam uyumu kutlamak için verildiğini ekledi.

Dünya prömiyerini Telluride Film Festivali’nde yapan The Piano Lesson, 22 Kasım’dan itibaren Netflix’te izlenebilecek.

Devamını oku
Yorum Yapın

Yorum yazın...

Oscar Boy sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin