TV

TV Günlükleri 28.11-04.12

Yayınlandı

on

Geçtiğimiz hafta TV Günlükleri‘ni yazmadım. Çünkü 21-27 Kasım tarihleri arasında çok az dizi bölümü yayınlanmıştı ve listeye koyabileceğim dizi yoktu. Esasen geçtiğimiz haftanın yayın takviminde de çok iyi bölümler olduğunu söyleyemem. İlk beşi oluştururken ciddi anlamda zorlandım. İzlediğim dizi sayısını da arttırabilirim her an. Boss, Homeland, Hell on Wheels‘e ikinci bir şans vermeyi düşünüyorum. Person of Interest‘a da başlamam an meselesi. Şimdi yepyeni günündeki TV Günlükleri listemize dönersek…

#5: PARENTHOOD, mıssıng

Parenthood‘un en zayıf sezonunu geçirdiğinden daha önce de söz etmiştik. Missing adlı bölümde Max’in kaybolmasıyla evde yaşanan karmaşa, Jasmine – Crosby cephesindeki ilgi çekici gelişmeler ve Julia’nın evlat edinme durumları bu bölümün bir şekilde eski Parenthood ruhunu yakalamasını sağladı. Yine de tatmin olduğumu söyleyemeyeceğim. Her zaman ağlayıp sızladığımız Parenthood bölümlerini izlemeyi tercih ederim. Tabi siz benim sızlanmama bakmayın. Bu sezon ne kadar kötü de olsa Parenthood‘u bırakamıyorum.
Spotlight: Monica Potter (Kristina Braverman)

#4: COMMUNITY, foosball and nocturnal vıgılantısm

Community‘ye gülmediğim bir hafta yok. Her bölümüyle ilk beşe yerleştirebilirim. Keşke 30 Rock ile Cougar Town da başlasa, ben de listemi iyice komedi sahası haline getirsem. Bu hafta Shirley ile Jeff’in langırt hikayesini bir güzel geçmişe bağlayıp sayısız espri sundular. En iyi bölümlerinden miydi? Hayır. Sezonun en iyisi miydi? Yine hayır. Ne kadar beğeniyor olsam da diziyi Foosball and Nocturnal Vigiliantism geçen haftaki dizi bölümlerinin yetersizliğinden listeye girdi. Başka da diyeceğim bir şey yok.
Spotlight: Yvette Nicole Brown (Shirley Bennett)

#3: PARKS AND RECREATION, the trıal of leslıe knope

Son zamanlarda ekmeğini Leslie ile Ben’in ilişkisinden yiyen Parks & Recreation yazarları sonunda bu ilişkinin nereye gideceğine karar verip The Trial of Leslie Knope ile bir sonuca bağlamışlar Leslie – Ben mevzusunu. Yalnız merkezde Amy Poehler ve Adam Scott olmasına rağmen diğer karakterlere daha fazla güldük. Hatta bölüm sonundaki ekstra sahnede Jerry ile yapılan konuşma geçtiğimiz haftaki Parks & Recreation bölümünün zirvesiydi. Bu arada Rob Lowe her bölümde daha da iyi bir komedi oyuncusu haline gelmiyor mu sizce de?
Spotlight: Rob Lowe (Chris Traeger)

#2: THE GOOD WIFE, parentıng made easy

The Good Wife‘ı çok sevmemin başlıca nedenlerinden biri de 45 dakikanın bana az gelmesi galiba. Soluksuz bir şekilde izlediğim, bitmesin diye gözünün içine baktığım, vaktin nasıl geçtiğini anlamadığım olağanüstü bir dizi. Televizyondaki en iyi drama bana göre. Neyse. Parenting Made Easy isimli bölüme dönersek… Alicia’nın çocuklarıyla olan ilişkisiyle ilgili her dakikayı izlemeye bayıldığım gibi bu bölümü de çok beğendim. Özellikle Grace karakterinin gelecekte nasıl bir yol izleyeceğini çok merak ediyorum. Michael J.Ç Fox‘ın konuk oyuncu olarak tekrar boy göstermesini de unutmayalım. Her hafta övmeme rağmen hala izlemeyen varsa şimdi bu yazıyı terk edebilir.
Spotlight: Julianna Margulies (Alicia Florrick)

#1: FAMILY GUY, cool hand peter

Family Guy… Artık ne desem bilemiyorum. Bir dizi 10 sezon boyunca her bölümde durmaksızın güldürebilir mi? İşte Family Guy! Böyle başka bir örnek yok. Cool Hand Peter‘da Joe Swanson’ın tekerlekli sandalyeden düşerek yaptıkları, The Simpsons şakası, kadınların sarhoş olduktan sonra Brian’a yaptıkları, bölüm finali… 10. sezonun en iyi bölümüydü belki de. Çok güldüm, çok beğendim. Bilemiyorum daha fazla ne söyleyebilirim? Sadece seneler önce ilk kez izlediğimde “Böyle dizi mi olur?” dediğimi hatırlıyorum. Ve şimdi bakın, Family Guy‘sız yaşayamıyorum.

Yorum yazın...Cevabı iptal et

Exit mobile version