Oscar 2012

Oscar Rehberi ’11: En İyi Animasyon

Yayınlandı

on

Animasyon kategorisinde bu yıl daha önce Oscar deneyimi olmuş tek bir aday yok. O yüzden fazla diyecek bir şey de yok. Zaten kimin kazanacağı da net bir şekilde belli: Rango. Ben filmi seven kalabalıktanım. The Adventures of Tintin‘in yokluğu da zerre kadar rahatsız etmiyor açıkçası. Başka da diyecek bir şeyim yok. Yazının devamında aday animasyonların fragmanlarını bulabilirsiniz.

A CAT IN PARIS

Alain Gagnol ve Jean-Loup Felicioli: İlk Oscar adaylıkları.

CHICO & RITA

Fernando Trueba ve Javier Mariscal: İlk Oscar adaylıkları.

KUNG FU PANDA 2

Jennifer Yuh: İlk Oscar adaylığı.

PUSS IN BOOTS

Chris Miller: İlk Oscar adaylığı.

RANGO

Gore Verbinski: İlk Oscar adaylığı.

5 Comments

  1. Erşah

    10 Şubat 2012 at 11:46

    Heralde uzun süre sonra bu kadar kısır bir yıl yaşıyoruz animasyonda, Miyazaki geri dönse keşke eskisi gibi güzel olurdu. Pixar’da 2012 için umut vermiyor bana.

    Rango, Nickolodeon’un sektöre giriş yapmasını sağladı, keza Rio’da. Kung Fu Panda ve Puss in Boots’u görünce “kim seçiyor bunları” diyesim geliyor hep.

  2. Müge Dörtok

    10 Şubat 2012 at 11:49

    Rango en güçlü aday ama benim için The Adventures of Tintin’de gayet başarılıydı. Aday olamamasına şöyle üzüldüm, bana kalırsa roman kadar keyifli bir animasyondu ve müziklerini de çok beğenmiştim. Sağlık olsun, War Horse’un adaylığı da yeterli oluyor.

  3. Emel

    10 Şubat 2012 at 14:15

    Son senelerde en iyi filmler listelerine girecek kadar başarılı ve güzel animasyonlar izlemeye alışmıştık ki belki de bu sebeple tüm filmler gözümüze kötü geliyor…Genel olarak bu sene izlediğim hiç bir animasyon bana keyif vermedi…Hal böyle olunca orta halli animasyonların en iyisi olarak Rango dan başka seçenek yok gibi…

  4. TigerBlood

    10 Şubat 2012 at 17:47

    Kung Fu Panda’nın görselliği çok hoşuma gitmişti.Ama favorim ve alması gereken film Rango.
    Karayip serisinden sonra Depp ve Verbinski işbirliğini tekrar görmek çok güzeldi.Zaten fark ettiyseniz Rango Jack Sparrow’a fazlasıyla benziyordu

  5. Yavuz EKİN

    10 Şubat 2012 at 22:59

    kung fu panda 2 nin görselligi ve hikayenin icinde sürprizler olması cok etkıleyici gelmisti. Aynı zamanda pusy in boots da rango dan daha fazla keyif veren animasyondu bu sene.RAngo cok yavan geldi bana nedense.

Yorum yazın...Cevabı iptal et

Exit mobile version