Tahminler

Emmy Aday Tahminleri ’14: Vol. I

Yayınlandı

on

Televizyona daha fazla ağırlık vermeye başladığımız için Oscar Boy’da, Emmy heyecanı da fazlasıyla kendini hissettiriyor. Bu yıl tarihlerini biraz öne çeken ATAS (Emmy için oy kullanan Akademi’nin adı, daha doğrusu kısaltması) 10 Temmuz’da adaylarını açıklayacak. Kazananların belli olacağı tören ise 25 Ağustos gecesi belli olacak. Bu arada hemen hatırlatayım, Emmy töreni genelin aksine Pazar değil Pazartesi gecesi gerçekleşiyor. Yani şimdiden uyku düzeninizi ayarlayıp, izninizi ona göre alın. Ben yine birkaç başlıkta son tahminlerimi sizlerle paylaşacağım. Söze komedi dizilerinden giriyorum. Ardından drama, mini dizi ve TV filmi kategorilerini de konuşacağız teker teker. Yalnız önemli birkaç kuralı tekrar hatırlatmak, Emmy’ye yabancı olanlara ve sürecin içeriğini bilmeyenlere yardımcı olacaktır diye umuyorum.

Bu yıl 66. kez sahiplerini bulacak Primetime Emmy Ödülleri’nde yarışabilmek için en önemli kural 1 Haziran 2013 – 31 Mayıs 2014 arasında televizyonda yayınlanmış olmak. Yani bu yaz içerisinde başlayan dizilerin Emmy oylamasında yer alma hakkı yok. Örneğin; geçtiğimiz yaz ilk sezonu yayınlanan Orange Is the New Black de tarihler sebebiyle ikinci sezonunu 2015 Emmy’sine bırakmak zorunda. Bir de şöyle bir önemli kural var, eğer ki bir dizi ya da programın bölümleri hem 2014, hem de 2015 takvimine uyuyorsa yayın tarihleri gözden geçiriliyor. Bölümlerin ekrana geldiği tarihler hangi yılda daha fazlaysa ona göre bir karar veriliyor. Eğer ki 10 bölümlük bir dizinin 6’sı 2014 Emmy’sinin uygun görülen tarihlerinde seyirciyle buluşmuşsa 10 bölümüyle birlikte bu yıla başvurabiliyor. Fakat 10 bölümlük dizinin sadece 4’ü 31 Mayıs 2014’den önce ekrana gelmişse, yarışmak için bir sene beklemek zorunda kalıyor.

Tüm yarışan yapımların DVD göndermek gibi bir zorunluluğu mevcut. Ayrıca hangi oyuncunun hangi kategoride yarışacağına ve kimler için oy kullanılabileceğine de kanallar karar veriyor. Bu yıl Michael J. Fox, daha evvel The Good Wife’daki konuk oyunculuğuyla aday olmasına rağmen yarışmayacak mesela. Kendi adını taşıyan dizisi The Michael J. Fox Show ile komedide şansını deneyecek. Ciddi başvuru ücretleri tahsil eden ATAS’ın Oscar’ı dağıtan Akademi’ye benzer kurallar mevcut. Tüm üyeler adayları belirleme sürecinde büyük program kategorileri için oy kullanabiliyor. Lakin animasyon ve belgesel dallarını sadece o branştakiler değerlendirebiliyor. Diğer tüm dallarda ise Akademi üyelerinde olduğu gibi sadece o branşın insanları seçim yapabiliyor. Komedi, drama, variety, reality, reality-yarışma, drama/komedi oyunculuk, mini dizi yönetmenlik, mini dizi oyunculuk, mini dizi senaryo, teknik yönetim dallarında 6 aday, geri kalan tüm kategorilerde ise 5 aday bulunuyor.

Neyse. Şimdilik bu kadar bilgi yeter. Bir sonraki tahmin yazımda merak ettiğiniz soruları cevaplayabilirim isterseniz. Ama şimdi gevezeliği bırakıp ana komedi kategorilerindeki tahminlerimizi yapalım:

EN İYİ DİZİ

1. Veep (HBO)
2. Orange Is the New Black (Netflix)
3. Modern Family (ABC)
4. Louie (FX)
5. Brooklyn Nine-Nine (Fox)
6. The Big Bang Theory (CBS)

Tüm dizilerin yanlarına kanallarına yazıyorum ki yapılabilecek kampanyaların işleyişini siz de görün diye. Yani mesela HBO’nun bu yıl birden fazla komedisi olması, Fox’ın Brooklyn Nine-Nine’ın yanı sıra The Mindy Project için zorlaması, CBS’in ödül avcısı The Big Bang Theory varken Mom’ı bir adım geriye çekmesi önemli şeyler. Tüm bunları göz önünde bulundurarak bir “Top 6” oluşturduğunuzda ortaya yukarıdaki gibi bir tablo çıkıyor. Dört yıldır aralıksız bir şekilde ödül alan Modern Family’nin artık bir adım geriye çekilme zamanı geldiği zaten uzun zamandır sektörde konuşulmakta. Dolayısıyla altın yılını yaşayan Veep ve daha geçtiğimiz yıl kuralların dayattığı tarihleri sebebiyle yarışamayan Orange Is the New Black’in açılış konuşmasında adının geçmesi bir şeyler ifade ediyordur diye düşünüyorum. Bu üçlüyü cebe attığınızda, seyirciden çok yüz bulamamasına rağmen entellektüel çevrelerde oldukça konuşulan ve beğenilen Louie bir adım öne çıkıyor. Ki bence zaten Veep, Orange Is the New Black, Modern Family ve Louie’nin adaylık kaçırması çok büyük sürpriz olur. Asıl soru geri kalan iki boşluğu kimin dolduracağı. Altın Küre’den zaferle dönen Brooklyn Nine-Nine ve her an konumunu kaybedilecek gibi duran, fakat listedeki “geleneksel sitcom” kontenjanından yararlanan The Big Bang Theory’nin aradığımız diğer yapımlar olduğuna inanıyorum. Lakin her ikisinin de ilk 6’nın dışında kalması beni pek şaşırtmaz.

7. Silicon Valley (HBO)
8. Girls (HBO)
9. Shameless (Showtime)
10. Mom (CBS)
11. Nurse Jackie (Showtime)
12. The Mindy Project (Fox)

HBO’nun elindeki iki büyük bomba (Silicon Valley ve Girls) gözünüzü üzerinden asla ayırmamanız gerektiğine inandığım iki dizi. HBO dizilerinin yer almadığı bir tahmin yapmak epey saçma olsa da bu yıl yarışın çetinliği her iki komediyi de dışarıda bırakabilir. Tıpkı Gilmore Girls gibi bir anda yarıştığı kategoriyi değiştiren ve dramadan komediye geçiş yapan Shameless’ın da ciddi bir tehdit oluşturduğunu söylemem gerek. ATAS’ın bir diğer Showtime dizisi Nurse Jackie’yi yıllardır nasıl kucakladığını ve öncesinde de The Big C ve United States of Tara gibi diğer Showtime yapımlarına sıcak yaklaştığını unutmamak gerek. Mom’ın iki kadın oyuncusu sayesinde epey oy toplayacağı ve The Mindy Project’in ilk sezon sonunda zar zor onay olmasına rağmen bu yıl televizyondaki en iyi komedilerden birine dönüşmesi sebebiyle ilgi çekeceği de kesin. Eğer bir sürpriz arıyorsanız bu ikisinin üzerinden gözünüzü ayırmayın.

Önceki yıllarda…

  • 2013: 30 Rock, The Big Bang Theory, Girls, Louie, Modern Family, Veep
  • 2012: 30 Rock, The Big Bang Theory, Curb Your Enthusiasm, Girls, Modern Family, Veep
  • 2011: 30 Rock, The Big Bang Theory, Glee, Modern Family, The Office, Parks and Recreation
  • 2010: 30 Rock, Curb Your Enthusiasm, Glee, Modern Family, Nurse Jackie, The Office
  • 2009: 30 Rock, Entourage, Family Guy, Flight of the Conchords, How I Met Your Mother, The Office, Weeds

EN İYİ ERKEK OYUNCU

1. Louis C.K. | Louie (FX)
2. Jim Parsons | The Big Bang Theory (CBS)
3. Andy Samberg | Brooklyn Nine-Nine (Fox)
4. Matt LeBlanc | Episodes (Showtime)
5. William H. Macy | Shameless (Showtime)
6. Thomas Middleditch | Silicon Valley (HBO)

Bir önceki kategoride de belirttiğim gibi entellektüel çevreler ve özellikle Amerikalı eleştirmenler Louie’ye inanılmaz bir destek vermekte. Bu yıl da eski formunu koruyan dizinin Louis C.K.’ye ilk oyunculuk ödülünü getirmesi olası. Yalnız daha evvel bu şerefe üç kere erişen Jim Parsons’la mücadele etmesi gerekecek. Ki zaten son iki senedir tahminlerimizde Louis C.K. dememize rağmen Cryer ve Parsons tarafından yapılan sürprizler Emmy konusunda çok da ısrarcı olmamamız gerektiğini kanıtladı. Bu yıl cebine bir Altın Küre indiren Andy Samberg ve daha evvelki sezonlarda adaylığı ıskalamayan Matt LeBlanc’ın da şanslarının oldukça yüksek olduğunu düşünüyorum açıkçası. Bu da bizi yine aynı soruya, geri kalan iki boşluğu kimin dolduracağına dair tahminlerle başbaşa bırakıyor. Shameless’ın taktiğinin sonunda William H. Macy’yi yarayabileceğini düşünüyorum. Son iki yıldır boşluktan yararlanıp bir şekilde aday olan Don Cheadle’ın yine yerini alma ihtimali olsa da Showtime’ın üç oyuncusunu birden listeye sokabileceğinden şüpheliyim. O yüzden ben seçimimi HBO’nun yeni harikası Silicon Valley’nin yıldızı Thomas Middleditch’den yana yaptım. Ama tabii yanılmam olası. Söz konusu Emmy olunca kesin konuşmak pek mümkün değil ne yazık ki.

7. Don Cheadle | House of Lies (Showtime)
8. Robin Williams | The Crazy Ones (CBS)
9. Chris Messina | The Mindy Project (Fox)
10. Jonathan Groff | Looking (HBO)
11. Johnny Galecki | The Big Bang Theory (CBS)
12. Adam Scott | Parks and Recreation (NBC)

Don Cheadle pek ala William H. Macy ile yer değiştirebilir, bir kere onu unutmamak gerek. The Crazy Ones iptal edilmemiş olsaydı veteran aşklarından dolayı Robin Williams’a da bir şans tanırdım, ama bu şimdilik pek mümkün gözükmüyor. Daha evvel bir kere ilk altıya kalmayı başaran Johnny Galecki de yine şansını deneyecek gibi gözüküyor. Ama siz kendisine pek bel bağlamayın. Chris Messina ve Jonathan Groff ise aday olmayı her şeyden çok istediği için kampanya uğruna oradan oraya koşuşturuyor. İki oyuncunun da aday olmayı hak ettiğine şüphe yok. Fakat Fox’un Brooklyn Nine-Nine yerine The Mindy Project’e, HBO’nun Silicon Valley yerine Looking’e zaman ayıracağından şüpheliyim. Bir de son olarak Adam Scott’ı ekledim listenin sonuna. Malum o da televizyon çevrelerinde epey sevilen bir yüz. Bu yıl pek harikalar yaratamamış olsa da bu herkes tarafından tanınma ve sevilme faktörünün lehine işleyebilme ihtimali mevcut.

Önceki yıllarda…

  • 2013: Alec Baldwin (30 Rock), Jason Bateman (Arrested Development), Louis C.K. (Louie), Don Cheadle (House of Lies), Matt LeBlanc (Episodes), Jim Parsons (The Big Bang Theory)
  • 2012: Alec Baldwin (30 Rock), Louis C.K. (Louie), Don Cheadle (House of Lies), Jon Cryer (Two and a Half Men), Larry David (Curb Your Enthusiasm), Jim Parsons (The Big Bang Theory)
  • 2011: Alec Baldwin (30 Rock), Steve Carell (The Office), Louis C.K. (Louie), Johnny Galecki (The Big Bang Theory), Matt LeBlanc (Episodes), Jim Parsons (The Big Bang Theory)
  • 2010: Alec Baldwin (30 Rock), Steve Carell (The Office), Larry David (Curb Your Enthusiasm), Matthew Morrison (Glee), Jim Parsons (The Big Bang Theory), Tony Shalhoub (Monk)
  • 2009: Alec Baldwin (30 Rock), Steve Carell (The Office), Jermaine Clement (Flight of the Conchords), Jim Parsons (The Big Bang Theory), Tony Shalhoub (Monk), Charlie Sheen (Two and a Half Men)

 

EN İYİ KADIN OYUNCU

1. Julia Louis-Dreyfus | Veep (HBO)
2. Amy Poehler | Parks and Recreation (NBC)
3. Taylor Schilling | Orange Is the New Black (Netflix)
4. Lena Dunham | Girls (HBO)
5. Anna Faris | Mom (CBS)
6. Edie Falco | Nurse Jackie (Showtime)

Veep’i izleyen herkesin bildiği üzere Julia Louis-Dreyfus resmen kariyerinin zirvesine gelmiş durumda. Seinfeld ve The New Adventures of Old Christine’in üzerine çok şeyen koyan başarılı aktris Selina Meyer rolüyle bir kez daha Emmy’ye kavuşacak gibi gözüküyor. En büyük rakibi son iki yıldır olduğu gibi Amy Poehler. Fakat Parks and Recreation’daki belirgin düşüş artık onu bir tehdit olmaktan çıkardı. Pek başarılı bir oyunculuğu olmadığını düşünsem de Orange Is the New Black rüzgarıyla birlikte Taylor Schilling’in de adaylar arasında yerini alacağına inancım tam. Lena Dunham’ın Girls’ü ise büyük kategorideki yokluğunu böyle dallarla dolduracak. Ben Allison Janney’nin mutemelen alacağı Emmy sayesinde Anna Faris’e bir adaylık kazandıracağını düşünüyorum. Kaldı ki ATAS, Chuck Lorre komedilerini fazlasıyla seviyor. Büyük ihtimalle Faris’den de bir adaylığı esirgemez. Nurse Jackie de Akademi’nin favorileri arasında. Sezonun ikinci yarısında epey toparlanan ve yine oldukça başarılı bir finale imza atan dizi, Edie Falco ile bu kategorideki yerini bir kez daha alacak bana kalırsa.

7. Mindy Kaling | The Mindy Project (Fox)
8. Emmy Rossum | Shameless (Showtime)
9. Melissa McCarthy | Mike & Molly (CBS)
10. Zooey Deschanel | New Girl (Fox)
11. Wendi McLendon-Covey | The Goldbergs (ABC)
12. Kat Dennings | 2 Broke Girls (CBS)

Mindy Kaling’in en büyük tehditlerden biri olduğunu söylemem gerek. Erkek oyuncu dalında Andy Samberg için mücadele veren kanal, kadın oyuncuda ilgiyi Zooey Deschanel’den alıp Mindy Kaling’e yöneltti. Bunda New Girl’ün eskisi kadar sevilmemesinin de payı büyük. Deschanel gibi bir kez aday olup geri dönemeyenlerden biri de Melissa McCarthy. Maalesef Emmy’nin bu konudaki katılığı yıllardır aşılamadı. Tarihte pek çok örnek olsa da büyük başarılara imza atılmadığı müddetçe ilk altıdan düşen oyuncular listeye girmekte epey zorlanıyor. Showtime’ın Emmy Rossum’a verdiği desteğe de dikkat edin derim. Gerçi bu kadar drama ağırlıklı geçen bir sezonda ATAS üyeleri oturup da Rossum’a destek verir mi emin değilim. Bir de tabii “Umut, fakirin ekmeği.” diyerek bu yola baş koyan Wendi McLendon-Covey ve Kat Dennings var. Belki yarışın daha zayıf olduğu bir yılda onlara şans tanıyabilirdim. Ama şimdilik uzak bir ihtimal gibi duruyorlar.

Önceki yıllarda…

  • 2013: Laura Dern (Enlightened), Lena Dunham (Girls), Edie Falco (Nurse Jackie), Tina Fey (30 Rock), Julia Louis-Dreyfus (Veep), Amy Poehler (Parks and Recreation)
  • 2012: Zooey Deschanel (New Girl), Lena Dunham (Girls), Edie Falco (Nurse Jackie), Tina Fey (30 Rock), Julia Louis-Dreyfus (Veep), Melissa McCarthy (Mike & Molly), Amy Poehler (Parks and Recreation)
  • 2011: Edie Falco (Nurse Jackie), Tina Fey (30 Rock), Laura Linney (The Big C), Melissa McCarthy (Mike & Molly), Martha Plimpton (Raising Hope), Amy Poehler (Parks and Recreation)
  • 2010: Toni Collette (United States of Tara), Edie Falco (Nurse Jackie), Tina Fey (30 Rock), Julia Louis-Dreyfus (The New Adventures of Old Christine), Lea Michele (Glee), Amy Poehler (Parks and Recreation)
  • 2009: Christina Applegate (Samantha Who?), Toni Collette (United States of Tara), Tina Fey (30 Rock), Julia Louis-Dreyfus (The New Adventures of Old Christine), Mary-Louise Parker (Weeds), Sarah Silverman (The Sarah Silverman Program)

EN İYİ YARDIMCI ERKEK OYUNCU

1. Andre Braugher | Brooklyn Nine-Nine (Fox)
2. Tony Hale | Veep (HBO)
3. Ty Burrell | Modern Family (ABC)
4. Jesse Tyler Ferguson | Modern Family (ABC)
5. Eric Stonestreet | Modern Family (ABC)
6. Adam Driver | Girls (HBO)

İptal edilen bir diziyle (Men of a Certain Age) arka arkaya aday olmayı başarmış, ATAS’ın sevmeye doyamadığı bir aktör Andre Braugher. Dolayısıyla kendisi şimdilik bu kategori için favori gibi gözüküyor. Eğer doğru bir bölümle başvurursa bence Emmy’si cepte. Geçtiğimiz yıl Arrested Development’la da gündemde olması sebebiyle Tony Hale bir kez daha aday olacak. Modern Family beylerinden ise geçtiğimiz yıl Eric Stonestreet’i dışarıda bıraktıkları için yine sadece üçünü tahminlerim arasına yerleştirdim. Ama bu sefer Stonestreet ile Ed O’Neill’ın yerini değiştirdim. Umuyorum bedavadan adaylık alan O’Neill bu sene liste dışı kalmayı başarır. Ve son olarak da Adam Driver var tahmin listemde. İkinci sezondaki oyunculuğuyla beğendilerse üçüncü sezondaki sahnelerini es geçmezler diye umut ediyorum. Nitekim bugüne kadar sadece garip bir karakteri canlandırdığı için dikkat çeken Driver, ilk kez kabiliyetlerini gösterme fırsatını yakaladı.

7. Ed O’Neill | Modern Family (ABC)
8. Christopher Evan Welch | Silicon Valley (HBO)
9. T.J. Miller | Silicon Valley (HBO)
10. Neil Patrick Harris | How I Met Your Mother (CBS)
11. Kunal Nayyar | The Big Bang Theory (CBS)
12. Max Greenfield | New Girl (Fox)

O’Neill hala planlar içerisinde gibi gözüküyor. Benim kendisini ilk altıya eklememiş olmam oyunculuğundan pek haz etmediğim için olabilir. O yüzden siz tahminlerinizi hazırlarken bir kez daha düşünün. Silicon Valley beylerinden Christopher Evan Welch ve T.J. Miller da aday olmak için uğraşacak. Eğer ki HBO’dan yarışan bir diğer önemli aktör Adam Driver’ın önüne geçmeyi başarabilirlerse ödüle kadar uzanan bir başarı hikayesi izleyebiliriz. Sektörde pek sevilen Neil Patrick Harris son sezonla yine gündemde. Fakat ATAS’ın dizilerin son sezonlarını özel olarak ödüllendirmek ya da önemli oyunculara veda etmek gibi bir huyları yok. Yani aday olması çok da yüksek bir ihtimal sayılmaz. The Big Bang Theory ekibinden Kunal Nayyar’ın da şansı olduğunu düşünüyorum. Lakin Simon Helberg ile birbirlerinin oylarını bölebilirler. Bir de ne olur ne olmaz diye, New Girl’ün ilk sezonuyla aday olan Max Greenfield’ı ekledim listeye. Bakarsınız bu kalabalıktan sıyrılma fırsatı bulur.

Önceki yıllarda…

  • 2013: Ty Burrell (Modern Family), Adam Driver (Girls), Jesse Tyler Ferguson (Modern Family), Bill Hader (Saturday Night Live), Tony Hale (Veep), Ed O’Neill (Modern Family)
  • 2012: Ty Burrell (Modern Family), Jesse Tyler Ferguson (Modern Family), Max Greenfield (New Girl), Bill Hader (Saturday Night Live), Ed O’Neill (Modern Family), Eric Stonestreet (Modern Family)
  • 2011: Ty Burrell (Modern Family), Chris Colfer (Glee), Jon Cryer (Two and a Half Men), Jesse Tyler Ferguson (Modern Family), Ed O’Neill (Modern Family), Eric Stonestreet (Modern Family)
  • 2010: Ty Burrell (Modern Family), Chris Colfer (Glee), Jon Cryer (Two and a Half Men), Jesse Tyler Ferguson (Modern Family), Neil Patrick Harris (How I Met Your Mother), Eric Stonestreet (Modern Family)
  • 2009: Jon Cryer (Two and a Half Men), Kevin Dillon (Entourage), Neil Patrick Harris (How I Met Your Mother), Jack McBrayer (30 Rock), Tracy Morgan (30 Rock), Rainn Wilson (The Office)

EN İYİ YARDIMCI KADIN OYUNCU

1. Allison Janney | Mom (CBS)
2. Julie Bowen | Modern Family (ABC)
3. Sofia Vergara | Modern Family (ABC)
4. Mayim Bialik | The Big Bang Theory (CBS)
5. Merritt Wever | Nurse Jackie (Showtime)
6. Kate Mulgrew | Orange Is the New Black (Netflix)

Ve geldik mutlak zaferin olduğu bir başka kategoriye. Allison Janney’nin burada kaybetmesine pek olasılık tanımıyorum açıkçası. Oyuncuların aynı yıl içerisinde birden fazla başarılı projede karşımıza çıkması Emmy’de çok işe yarıyor. Masters of Sex’de de harikalar yaratan Janney sırf bu sebepten hem bu kategorinin hem de dramalardaki konuk kadın oyuncu dalının favorisi. Kendisini zorlayacak iki isim şimdilik Modern Family’nin kadınları gibi gözüküyor. Julie Bowen bu yıl Sofia Vergara’ya göre daha gösterişli sahnelere sahip olduğu için onu bir adım öne koydum. Bu üç ismin ardından ise Mayim Bialik geliyor. O da sonradan Emmy favorilerinden birine dönüştü. Ne kadar güçlü olup olmadığını bilmiyoruz. Belki de olası bir sürprizde liste dışı kalacak isim Bialik’dir. Ama şimdilik yeri oldukça sağlam gözüküyor. Geçtiğimiz yıl sürpriz yapan Merritt Wever’ın sırf bu sebepten (ve tabii sezon finalindeki performansından) yine adaylar arasında yerini alacağını düşünüyorum. Bir de son olarak Orange Is the New Black’in yıldızı Kate Mulgrew’i ekledim. Netflix dizinin kalabalık ekibinden Mulgrew, Samira Wiley, Danielle Brooks ve Laura Prepon’ı bu kategoride yarıştırıyor. Bakalım bu seçimleri nasıl sonuçlanacak.

7. Anna Chlumsky | Veep (HBO)
8. Margo Martindale | The Millers (CBS)
9. Jane Lynch | Glee (Fox)
10. Kaley Cuoco | The Big Bang Theory (CBS)
11. Laura Prepon | Orange Is the New Black (Netflix)
12. Amy Schumer | Inside Amy Schumer (Comedy Central)

Geçtiğimiz sene sürpriz yapan Anna Chlumsky bu yıl zayıf bir sezon geçirdiği için açıkçası tahminlerime eklemedim. Kolay kolay da ilk altıya dahil olacağını zannetmiyorum. Pek iyi reytingler alamamasına rağmen kadrosunun hatrına devam eden The Millers’dan Margo Martindale’ın yüzünü güldürebilirler. Ama yaşlı insanların osurmasından espriler türeten bir diziye ne kadar sıcak yaklaşacakları meçhul. Geçen yıl sürpriz yapan bir diğer isim Jane Lynch de hala ihtimaller dahilinde. Fakat dünya üzerinde Glee izleyenlerin sayısı giderek azaldığı için onunla ilgili de kesin konuşmak pek mümkün olmuyor ne yazık ki. The Big Bang Theory ekibinin sürekli çığlık atarak konuşan yıldızı Kaley Cuoco seçeneklerden bir diğeri. Çok zayıf ihtimallere sahip olsalar da ben Laura Prepon ve Amy Schumer’ın en büyük tehditler olduğunu düşünüyorum. Eğer ki bir oy eşitliği durumu söz konusu olur ya da Big Bang’i tamamen görmezden gelecek olurlarsa ikisi de sürpriz yapabilir. Aman dikkat!

Önceki yıllarda…

  • 2013: Mayim Bialik (The Big Bang Theory), Julie Bowen (Modern Family), Anna Chlumsky (Veep), Jane Krakowski (30 Rock), Jane Lynch (Glee), Sofia Vergara (Modern Family), Merritt Wever (Nurse Jackie)
  • 2012: Mayim Bialik (The Big Bang Theory), Julie Bowen (Modern Family), Kathryn Joosten (Desperate Housewives), Sofia Vergara (Modern Family), Merritt Wever (Nurse Jackie), Kristen Wiig (Saturday Night Live)
  • 2011: Julie Bowen (Modern Family), Jane Krakowski (30 Rock), Jane Lynch (Glee), Sofia Vergara (Modern Family), Betty White (Hot in Cleveland), Kristen Wiig (Saturday Night Live)
  • 2010: Julie Bowen (Modern Family), Jane Krakowski (30 Rock), Jane Lynch (Glee), Holland Taylor (Two and a Half Men), Sofia Vergara (Modern Family), Kristen Wiig (Saturday Night Live)
  • 2009: Kristin Chenoweth (Pushing Daisies), Jane Krakowski (30 Rock), Elizabeth Perkins (Weeds), Amy Poehler (Saturday Night Live), Kristen Wiig (Saturday Night Live), Vanessa Williams (Ugly Betty)

0 Comments

  1. Pingback: Emmy Aday Tahminleri ’14: Vol. II | Oscar Boy

Yorum yazın...Cevabı iptal et

Exit mobile version